Ulazna vrata

Elegancija i klasika

Ulazna vrata su posjetnica kuće i ulaznom prostoru pridodaju šarm i estetiku. GEALAN sa svojim novim S 9000 sustavom za ulazna vrata nudi rješenja za svačiji ukus. Možete birati između klasičnih i pokrovnih varijanti. Svoja ulazna vrata možete prilagoditi sveukupnom izgledu Vaše kuće zahvaljujući svestranoj paleti dekor folija koje Vam stoje na raspolaganju.

S platformom sustava S 9000 dobivate moderan, udubljen sustav, koji se može koristiti za novogradnju i renoviranja. Na taj način S 9000 postaje nova platforma za proizvodnju prozora, ulaznih i podizno-kliznih vrata u proizvodnom programu GEALAN-a

 

Ulazna vrata sustava S 9000

Profil budućnosti

S ugradbenom dubinom od 82,5 mm i modernom 5-komornom tehnologijom, nova ulazna vrata S 9000 imaju odličnu toplinsku izolaciju. Velike komore za ojačanje, prikladno oblikovan čelik i odgovarajuća kutna ojačanja kao i neodvojivi spoj PVC-a i aluminija u dvije razine u području praga zaslužni su za izuzetni stabilnost.

 

  • Odlična toplinska izolacija uz 5-komornu tehnologiju
  • Fleksibilno oblikovanje prozora u boji
  • Optimalna zaštita od kiše
  • Prikladno za staklo i panele debljine do 52 mm (sa STV®-om do 54 mm)
  • Vrlo dobra statika radi velikih komora za ojačanje, prikladno oblikovanog čelika i odgovarajućih kutnih ojačanja

Kombi prag s odličnom toplinskom izolacijom

Prag za elemente ulaznih i balkonskih vrata prikladan je za sve sustave od 74 mm i 83 mm za novogradnju i renoviranje.

Pristupačnost

Sa samo 20 mm visine omogućuje jednostavan prijelaz – uz ispunjavanje uvjeta toplisnke izolacije i nepropusnosti.

 

 

 

 

Ulazna vrata sustava S 8000 IQ

 

Velika čelična ojačanja
Kako bi postigli potrebna statička svojstva GEALAN je svoja ulazna vrata sustava S 8000 prilagodio za korištenje ojačanja najvećih mogućih dimenzija. Posebnost je što se pri ugradbenoj dubini od 74 mm može koristiti čelik s 30% boljom čvrstoćom. Ojačanja su unaprijed brušena kako bi omogućila bržu montažu. U sustavu S 8000 IQ se također nalazi već dokazani držać praga koji osigurava odlično povezivanja okvira ulaznih vrata i praga.
Opsežan pribor
Za poboljšanje krutosti kuta okvira ulaznih vrata postoje odgovarajuće kutne spojnice.
Opsežan pribor omogućuje izradu ulaznih vrata u svim varijantama. U profil ulaznih vrata moguće je ugraditi standardne okove i zatvarače, kao i ispune do 46 mm. Ulazna vrata sustava S 8000 IQ mogu se otvarati prema unutra ili prema van. Profil ulaznih vrata standardno je dostupan u mnogobrojnim acrylcolor bojama i dekor folijama.